تفاهم نامه همکاری مرکز تحقیقات با سازمان نظام‌مهندسی ساختمان استان سمنان

فارسی

مرکز تحقیقات و سازمان نظام مهندسی استان سمنان تفاهم نامه همکاری امضا کردند. ایجاد و گسترش همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و فنی، بین سازمان نظام‌ مهندسی ساختمان استان سمنان و مرکز تحقیقات ژئوتکنیک لرزه‌ای و بتن توانمند (ژئو بتن) از جمله اهداف این تفاهم نامه به شمار می رود.

اجرای طرح‌های تحقیقاتی- کاربردی مشترک تا مرحله تبیین دانش فنی، تربیت نیروی انسانی متخصص در قالب دوره‌های مصوب، ارتقا و تمدید پایه پروانه اشتغال کار مهندسی، ارائه سمینارها، دوره‌های تخصصی علمی و کارگاه‌های آموزشی و مهارتی کوتاه‌مدت از جمله موارد مندرج در این تفاهم‌نامه است.

همچنین بهره‌مندی از دانش علمی متخصصان و اعضای مرکز تحقیقات در صنعت ساختمان از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه به شمار می رود. علاوه بر این تدوین و تالیف اسناد و مدارک علمی و تبادل آن‌ها، انجام داوری، نظارت و بررسی نتایج طرح‌های تحقیقاتی، برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت به‌منظور ارتقای توان علمی کارشناسان و محققین سازمان در مراکز تحقیقاتی، آموزشی، صنعتی و خدماتی، هدایت و حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلی به‌ویژه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در راستای نیازهای تحقیقاتی ازجمله دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

به‌موجب این تفاهم‌نامه مقرر شده است تا مرکز تحقیقات در راستای برآورد نیازهای آموزشی و پژوهشی و فنی سازمان نظام‌مهندسی بر اساس اعلام نیاز اقدام کند. در مقابل سارمان نظام‌ مهندسی با اولویت‌دهی به طرح‌های تحقیقاتی و دوره‌های آموزشی پیشنهادی از سوی مرکز تحقیقات نسبت به اجرای موارد توافق شده و تامین منابع مالی موردنیاز اقدام خواهد کرد. پشتیبانی سازمان نظام‌ مهندسی از سمینارها، کنفرانس‌ها، مسابقات علمی و فنی، نمایشگاه‌ها و کارگاه‌های تخصصی علمی برنامه‌ریزی‌شده از سوی مرکز تحقیقات از دیگر مفاد این تفاهم‌نامه است  .

Tags: